divendres, 26 de juny del 2015

COMIAT DE PROFESORS

Aquest curs es jubilen tres professors molt estimats en l'Institut Estela Ibèrica.
Des de l´AMPA, volem expressar-vos el nostre afecte, i desitjar-vos que els vostres nous projectes us aportin noves il·lusions i moltes satisfaccions.
Bon viatge en aquet nou camí M. Montserrat Ribó, José Luis Jiménez i l'Àngel Gambín.
M. Montserrat Ribó

José Luis Jiménez

Àngel Gambín
I el video de la celebració


dijous, 25 de juny del 2015

FELICITACIÓ ALS ALUMNES GRADUATS


FELICITACIÓ ELS ALUMNES GRADUATS DE L'INSTITUT ESTELA IBÈRICA
(Curs 2014/15)

Als alumnes, de 4º d´ESO, de 2n de Batxillerat, de Cicles Formatius, famílies, professors i tota la comunitat educativa.

Des de l´AMPA, tots els pares i mares que formem part de l´Institut Estela Ibèrica, volem felicitar-vos a vosaltres, alumnes, perquè sou els veritables protagonistas d´aquesta festa de graduació. Volem recompensar el vostre esforç, amb aquest reconeixement  i desitjar-vos el millor, en cadascun dels vostres nous projectes.

Aquest acte, no és el final d´un cicle en la vostra vida, sinó l´inici d´un nou repte. Una aventura, que segur, us omplirà de noves il·lusions i us motivarà,  a seguir creixent com a homes i dones. Per això avui volem dirigir-nos a vosaltres, de manera molt especial, perquè sou, i així heu de sentir-vos, els més importants d´aquest dia. Sense vosaltres, no tindria sentit l´educació, ni l´esforç de professors i pares.   

Vau arribar com nens i nenes,  que de ser els grans de primària,  passaveu a ser els petits de l´institut.  Vau entrar aquest primer dia,  amb mirada curiosa i desconfiada, observant cada racó, cada company, cada professor, fins a arribar al dia d'avui,  en què tot el que un dia,  us espantava, avui forma part de vosaltres. “El camí, no ha fet més que començar”.

Per a alguns  un punt i seguit, fins al pròxim curs,  per a uns altres,  gairebé, un punt final,  doncs us toca acomiadar-vos de companys  amb les quals,  heu compartit  somnis, esforços, alegríes, tristeses i alguna historia d´amor.  I diem gairebé un punt final,  perquè us desitgem, que aquest comiat,  es converteixi  en un gran “fins ara”.

Jo no sóc la propietària,  ni tinc les claus,  però estic segura que aquesta,  seguirà sent la vostra casa  i les seves portes  estaran sempre obertes  per a cadascun de vosaltres.

Dir a les famílies,  que sou una gran baula,  recolzeu i animeu als vostres fills i ajudar-los a convertir-se en homes i dones  lliures i somiadors. El seu èxit será el vostre.

Als professors,  mediadors, guies del coneixement i ànima de l'institut,  seguir estimant amb passió,  la vostra professió  i buscar aquest tresor que tanca l'educació,  com ens deia tan sàviament Jaques Delors. Continuar ensenyant cada dia als vostres alumnes,  a “saber conèixer”, “saber ser”, “saber fer”, i “saber conviure”.
A vosaltres alumnes, dir-vos,  que el temps no es pot aturar,  i que aquesta història  que heu escrit junts i durant tots aquests anys, mai acabarà.  Per això  us animem al fet que seguiu escrivint-la  i sobretot al fet que seguiu vivint-la,  cada segon, cada moment.

En cada pas que doneu en el camí,  sigueu vosaltres mateixos  i no deixeu que  res ni ningú s'interposi en els vostres somnis,  la vida no pasa pel vostre costat perquè sí,  sinó que succeeix, perquè vosaltres, la viviu.

 

MOLTES GRACIES I MOLTES FELICITATS

AMPA Institut Estela I`berica.

VENDA DE LLIBRES DE SEGONA MÀ

Recordeu que el dilluns 29 de juny estarem a l´Institut Estela Ibèrica per recollir els formularis de les persones que estigueu interessades en la venda dels llibres.

Al matí de 10h a 13´30h

A la tarda de 18h a 20´30h

També podeu fer-lo per correu electrònic. Només heu d'omplir el formulari, escanejar-lo, després ens l'envieu per correu.