dilluns, 8 de març del 2021

QUÈ FEM A L'AMPA?

 




  Hola Famílies;

  Us hem preparat aquesta infografia per tal que conegueu què fem i què es pot fer a l'AMPA. Esperem que sigui entenedora.


  Cliqueu a l'enllaç

INFOGRAFIA

Ah! i si voleu participar a l'AMPA, deixeu-nos les vostres dades en aquest formulari

US NECESSITEM! :COMUNICAT DE L'AMPA

 



Benvolgudes famílies!

  Ens posem en contacte amb vosaltres, per informar-vos que a final de març o inicis d'abril, l’AMPA us convocarà a una assemblea extraordinària i urgent.

  Aquesta assemblea és molt important, atès que és imprescindible i ineludible renovar la Junta de l'associació i nomenar nous càrrecs de cara a organitzar el curs que ve.

  Si en aquesta ocasió no tinguéssim noves incorporacions a la Junta de Direcció de l'AMPA, ens veuríem abocats a considerar la dissolució de l'associació molt a pesar nostre.

  Som optimistes, perquè entenem que tots coneixem la importància que, com famílies, estiguem representats davant de l'Institut, l'Ajuntament i la Generalitat, a part de les activitats de compra de material, educatives i lúdiques, que no podríem emprendre sense l'AMPA legalment constituïda. Tot això és en benefici dels nostres fills /es, els alumnes i les alumnes de l'Estela.

  És per això que estem segurs que hi haurà nous voluntaris /es per incorporar-se a la Junta, i així l'AMPA podrà seguir amb la seva tasca.

  Us mantindrem informats de la data de la convocatòria.

  Si ho desitgeu, podeu fer-nos preguntes o comentaris a la nostra adreça de correu; ampaestelaiberica@gmail.com

  Si ja heu decidit participar, ompliu aquest formulari per tal que podem contactar amb vosaltres.

  Rebeu una cordial salutació,

  La Junta de l'AMPA Estela Ibèrica,