dimecres, 21 d’octubre del 2020

CONFERÈNCIA 'EL TDAH SI EXISTEIX'

    Dins del pla de suport familiar de l'AMPA, us fem arribar aquesta primera conferència que prepara l'Associació l'Espiral Catalunya sobre un teme molt important con és el TDAH. A continuació teniu tota l'indormació.


Està destinada a adolescents i les seves famílies. Durant la xerrada s'explicaran les experiències de superació personal d'una persona que pateix dos trastorns d'aprenentatge. 

Tant per la sessió presencial com per la telemàtica, cal reservar o contactar a espiralcatalunya@gmail.com per tal de aconseguir el enllaç linkzoom.

Esperem que sigui del vostre interés.

   Salutacions,

dilluns, 19 d’octubre del 2020

CONFERÈNCIA 'US O ABÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES'; EL CIBERBULLING

 


   Us anunciem una conferència online que pot ser del vostre interés. Tracta el tema de les noves tecnologies i del ciberbulling.

   Tota la informació la podeu llegir en el cartell dels organitzadors que afegim a continuació.


Salutacions,




COMUNICAT de l'AMPA; VANDALISME INTOLERABLE

 



L'AMPA de l'Institut Estela Ibèrica i com a part de la comunitat educativa dona tot el seu suport a l’alumnat, direcció, claustre i resta de treballadores del nostre Institut en resposta als desgraciats fets de vandalisme que hem patit.

Si bé creiem que aquestes actituds i accions han de ser totalment rebutjades per la comunitat educativa i per la ciutadania en general i que s'ha de perseguir i sancionar amb les mesures coercitives necessaries que calguin, la nostra preocupació és poder reaccionar davant aquests fets  incomprensibles i gratuïts com a comunitat.

Per tant ens afegim a la preocupació de les treballadores, alumnat i les seves famílies i ens solidaritzem amb totes elles. Totes sóm comunitat educativa.