divendres, 16 de març del 2018

Mostra d'Ensenyament a Santa Perpètua


Hola Familias, 

Os informamos de la 'Mostra d'Ensenyament' que se celebrará en Santa Perpètua del 3 al 27 de Abril. Será una gran oportunidad para que nuestros hij@s puedan obtener orientación profesional y académica.
En este mismo artículo tendréis información de lugar y horarios de los eventos. Hace falta pedir hora para la orientación personalizada.

Recordad seguidnos en le blog y en facebook para estar informados de las actividades del AMPA.

¡Saludos!




Benvolgudes famílies,

S’inicia el període de pre-inscripcions i matriculacions dels nous cursos, i és un moment de decisió important per als vostres fills i filles. Per aquest motiu, el Punt d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Punt Jove, ofereix les eines que té a l’abast per acompanyar-vos en el procés de tria.

*Dates de la Mostra d’Ensenyament i horari d’atenció al públic:          
Del 3 d’abril al 27 d’abril 2018, de dilluns a dijous de 17 a 20h. Amb cita previa.

*Ubicació:
Punt d’Informació Juvenil, Punt Jove
La Promotora
C/ Pau Picasso nº20 1r pis.
Per consultes truqueu al 93 560 51 78  o puntjove@staperpetua.cat

*Què trobareu:
Informació de totes les trajectòries educatives possibles, tenint en compte si el/la jove ha superat el graduat en ESO o encara no l’ha superat.
Informació sobre Formació Professional de grau mig i de grau superior, Batxillerats, proves d’accés als cicles formatius i a la universitat, estudis universitaris, informació dels Instituts on estudiar i com fer la preinscripció,...

Esperem que aquest servei sigui del vostre interès.