dimarts, 2 de juliol del 2019

PREMI ALS ALUMNES del CICLE FORMATIU d'INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES de l'ESTELA



       Estudiants de l’INS Estela Ibèrica i de l’Escola Industrial treballen en la instal·lació, que s’ubicarà en l’estació de recàrrega de vehicle elèctric de l’aparcament de la Granja Soldevila.

Amb aquest nou disseny, l’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques de l’INS Estela Ibèrica realitzarà el disseny de la instal·lació fotovoltaica durant aquest primer trimestre de l’any. Eduard Jiménez ha explicat que els dissenyadors de l’estructura de fusta també col·laborin amb l’alumnat perpetuenc perquè és possible que la pèrgola s’hagi d’ajustar a les necessitats dels mòduls solars.

Els alumnes Alberto Valverde, Lluís Malaya, Marcel Rovira i Mussa Jallow van presentar el 31 de maig els seus projectes al jurat del certamen, en un acte en el qual també van prendre part els guanyadors del disseny en fusta i representants del Gremi de la Fusta i l’Associació Profusta, col·laboradors del projecte. El veredicte es farà públic a l’Institut Estela Ibèrica en el marc de l’acte de graduació de l’alumnat, on rebran el premi de mans de l'Alcaldessa Isabel Garcia.

  Des de l'AMPA els felicitem. Bona feina!