dissabte, 22 de juny del 2019

PROPOSTA A l'AJUNTAMENT de PROMOCIÓ d'ACTIVITATS TECNOLÒGIQUES



     Des de l'AMPA hem proposat a l'Ajuntament de Santa Perpètua que fomenti i lideri la promoció d'activitats tecnològiques i científico-matemàtiques entre l'alumnat i la població de la nostra localitat.

    Això entra dintre de l'àmbit del que s'anomenen activitats "STEM", per les seves sigles en anglés Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques. El foment i la divulgació d'aquesta mena d'activitats incideix positivament en la motivació de l'alumnat cap a aquesta mena de futures feines i vocacions que són de gran demanda laboral. Tanmateix també serveixen per que aquesta motivació faci disminuir l'abandonament escolar prematur.

    La idea seria que sorgíssin activitats com aquestes tant dins de l'horari acadèmic com fora d'ell, en forma d'activitats de lleure educatiu i participatiu.

   És per això que ens hem reunit amb la Regiduria d'Educació per tal d'entrevistar-nos i fer entrega del nostre projecte per escrit, Ara entrem en la fasse de valoració del mateix, i veure si podem fer que l'oferta d'aquesta mena d'activitats augmenti a Santa Perpètua.