dimarts, 1 de juny del 2021

FESTA de GRADUACIÓ 2021; ACTUALITZACIÓ de INFORMACIÓ

 


   Hola famílies,


    Us actualitzem informació sobre el desenvolupament de la Festa de Graduació d'enguany 2021.


   Hi han hagut variacions i això sempre pot portar malentesos. L'unic que està canviant és el format i la data de la Festa.

   La Festa de Graduació s'ha de fer respectant els grups bombolla, distàncies, mascareta, etc. Tot això a indicació del departament d'Ensenyament. Per tant, la Festa de Graduació es farà amb cada grup a la seva aula.

  És per això que l'Institut ha canviat les dates, nosaltres ens ho hem trobat ja fet. Ja no seran els dies 21 i 22 de Juny, com estava previst, sino que seran els dies 15 de Juny per la ESO i el dia 18 de Juny per 2n Batxillerat. Encara no sabem el dia de Cicles Formatius. Tot es fa per tal d'aprofitar els dies d'entrega de notes.

  Els alumnes rebran les notes amb les fotos de record, que tot just estem fent ara, i tindran un petit refrigeri dins de l'aula.

  A més, 2n de Batxillerat i Cicles Formatius tenen uns premis als millors expedients acadèmics.

  Com veieu, tot molt semblant al que es feia a la Festa de Graduació habitualment, excepte que no podem reunir-nos tots al pati.

  La única cosa que se'ns està dient de no fer és  decorar el centre, suposem que és per no tenir gent anant amunt i avall i limitar l'aforament.

  L'AMPA, com sempre, està organitzant la preparació dels actes, i pagarem les despeses que es produeixin (fotos, premis, menjar...)

   Si teniu qualsevol dubte pregunteu-nos per aquest canal o millor encara, al nostre correu i us mantindrem informats.


   ampaestelaiberica@gmail.com

 

  Salutacions,