dilluns, 8 de juny del 2020

LLIBRES de SEGONA MÀ 2020-21



    Hola famílies,



    Enguany la compra de llibres per el curs vinent sembla que tindrà algun canvi respecte el que es venia fent en el passat a l'Institut Estela Ibèrica.

   Segons ens ha informat la direcció i debut al problema amb el COVID-19, el departament de Ensenyament demana als centres que garanteixin que la docència podrà seguir-se oferint fins i tot en el cas que hi hagin nous confinaments en el futur. Per aquesta raó, l'Institut estudia oferir material educatiu en format digital per mitjà de llicències i material propi, per tal de poder tenir accés tant a classe com a casa durant el curs i en qualsevol circumstància.

  És per això que s'està pensant en què els alumnes no comprin llibres per el curs vinent i en el seu lloc tinguin un ordinador portàtil per accedir al material des de qualsevol lloc amb connexió.

   Això vol dir que aquest curs no caldrà el sistema de 'Llibres de segona mà' que veniem oferint a les famílies en aquets darrers anys. Malgrat tot l'AMPA està preparada per oferir-lo per si de cas, com hem fet cada curs, si haguès un canvi d'opinió per part del Centre.

  Us recordem que aquest sistema consistia en facilitar mecanismes de comunicació a les famílies per tal que aquestes poguessin oferir els llibres i contactar entre compradors i venedors.

   Tot això està encara acabar de confirmar per part del Centre, així que ens i us mantindrem informats.

Si finalment els estudiants de l'Estela haguessin de tenir ordinador portàtil el curs que ve, des de l'AMPA fariem tot el possible per contactar amb empreses que ens donessin els millors equips i  preus.

   Us mantindrem informats,

Doneu-nos el vostre parer als comentaris, ens interessa la vostra opinió.

Salutacions,