dimecres, 20 de desembre del 2023

COMPETÈNCIES DIGITALS PER LA CIUTADANIA: US INTERESA?

 

 

Generación D, la campanya itinerant que impulsa el desenvolupament de les competències digitals


Ens llancem a la carretera! Sis autobusos recorreran Espanya amb jocs i activitats que et permetran aprofundir en les teves habilitats digitals, treure-les partit i conèixer noves eines que t’ajudaran a millorar-les. 

¡Tu futuro se escribe con D!

Estimat/estimada,
 

T’informem que els pròxims dies 27 i 28 de desembre de 2023 l’espai itinerant “Únete a la Generación D’, cada día somos más” visitarà Santa Perpètua de Mogoda a l'aparcament del Recinte Firal a l'avinguda de l'Onze de Setembre i Passeig de la Florida,  i volem convidar-te a participar.


Cercadors d’internet, xarxes socials, ciberseguretat, gestions en línia… La digitalització forma part del dia a dia. Per això, aquesta experiència ofereix als usuaris multitud de recursos i orientació per al senzill desenvolupament de les seves competències digitals, aplicable a tots els àmbits de la vida quotidiana.

 

A qui va dirigit?

Els tallers, jocs i activitats estan pensats perquè tota la ciutadania participi en l’experiència, amb especial atenció a aturats, dones de més de 45 anys, sèniors… Volem trencar la bretxa digital! L’experiència és totalment GRATUÏTA i té una durada aproximada de 30 - 40 minuts

 

dimarts, 19 de desembre del 2023

JORNADES DE PORTES OBERTES DELS GRAUS UPF: INSCRIU-T'HI

 

 

    Ja pots inscriure't a les Jornades de Portes Obertes dels graus, que tindran lloc els mesos de febrer, març i abril. 

    No deixis passar l'oportunitat de conèixer els nostres graus i les instal·lacions, serveis i equipaments de la Universitat!   


         INSCRIU-T'HI