dijous, 31 de maig del 2018

Premis de Treballs de Recerca Batxillerat



    El dia 29 va tenir lloc al Centre Cívic el Vapor, l'entrega de premis i reconeixement a la feina que han fet els alumnes de Batxillerat en els seus Treballs de Recerca. Van participar els alumnes dels instituts de Ripollet, Montcada i Reixac i Santa Perpètua de Mogoda.

   La festa de reconeixement va consistir en una entrega de diplomes als alumnes seleccionats de cada institut, dos treballs per cada institut.

   Els alumnes van adreçar-nos unes paraules per tal d'explicar-nos en què va consistir el seu treball. Hem  pogut copsar la gran feina i dedicació que han tingut per fer-los amb un nivell d'excel·lència tan notable. Sens dubte, un reconeixement ben merescut!.

  Per part del Estela Ibèrica, els Treballs de Recerca premiats van ser:

       Kaoutar Harmel   amb  el treball;  'Hands Tell & Eyes Hear'  'Les mans parlen i els ulls                                                                                 escolten', on ha fet la comparació entre el llenguatge de                                                                           signes català i anglès.

      Javier de Dios González  amb el treball:  'Confecció d'un braç robòtic amb arduino', que va                                                                      incloure la fabricació del braç robòtic totalment funcional.







  Aquí trobareu totes les FOTOS  de l'acte


Els nostres alumnes ens parlen del Món Digital



    El Món Digital, aquest és el tema què han tractat els alumnes de batxillerat aquesta quinzena, i ens ho expliquen a la contraportada de l'Informatiu. Són en Pau, la Fiorella i en Mohamed.





   Parlen de cóm d'important i de extessa està l'ùs d'aquestes tecnologies entre nosaltres, sobre tot dels telèfons inteligents, que cada cop usem durant més hores al dia. També ens fan veure les parts negatives i les aplicacions possibles de cara al futur d'aquestes eines.

  Us afegim l'enllaç a la notícia original a l'INFORMATIU.

   I recorda!, Si vols informació de les actuacions de l'AMPA, els alumnes i l'Institut, segueix-nos al Blog i al Facebook i comenta aquesta notícia i fes 'm'agrada' al final de la mateixa.