dijous, 1 d’octubre del 2020

PARTICIPA AMB NOSALTRES!








En aquest curs 2020-21, des de la junta de l’AMPA , volem insistir en fer una crida a la participació i la presència dels pares i mares en el dia a dia del Institut. Ens agradaria comptar amb més col·laboradors, voluntaris i/o membres de la junta per  tal d'incrementar la nostra capacitat organitzativa i de fer més coses per els nostres fills i filles al centre.  

En aquest curs serà imprescindible renovar la Junta del AMPA i tenir més membres.

Rere la necessària reorganització  i nou repartiment de les tasques agafarem impuls per dur a bon termini el projecte d’enguany. 

Els objectius no són altres que assolir una més gran integració dels diferents col·lectius de la nostra comunitat educativa:  Direcció, personal docent i administratiu, alumnat i famílies.

La associació pretén jugar un paper de pedra angular en aquesta finalitat i és per això que treballarem per impulsar activitats, dirigides principalment als alumnes i a les famílies, però cercant la participació conjunta dels diferents col·lectius. 

Farem servir aquest blog per difondre l’activitat de l’AMPA  i com un vehicle més de comunicació entre nosaltres, que som tots els que d’alguna manera formem part de l’Institut.

Volem que sigui un punt de trobada viu on tothom que vulgui, ja sigui professor, alumne, pare o mare, pugui dir la seva i compartir la seva experiència amb la resta.  Volem rebre els vostres escrits, per correu electrònic, dipositats a la bústia de l’Associació al vestíbul del Institut o com cregueu convenient, per ser publicats. Volem que visiteu el blog, que deixeu els vostres comentaris i que ens feu suggeriments.


LA JUNTA