dijous, 13 de juny del 2019

LLIBRES DE SEGONA MÀ CURS 19-20



      Aquí teniu els enllaços a tot el procés de intercanvi de llibres de segona mà per el curs 19-20.

     Teniu;
    • Instruccions
    • Llistat de llibres per el curs 19-20 per cada curs
    • Formulari per inscriure les vostres ofertes (venta)
    • Llistat de ofertes per compra

               

dimecres, 12 de juny del 2019

Escrit de l'AMPA per l'igualtat de la dona a la Tecnologia




   Des de l'AMPA hem presentat un escrit a les Regidories d'Igualtat i la de Joventut, per tal que tinguin en compte en les seves xerrades a Escoles i Instituts, el tema de la igualtat de les dones a la tria d'estudis Tècnics.

    El biaix en la tria de carreres tècniques per part de les dones és cada cop més evident i va augmentat. Això s'ha fet palés aquest curs a l'Estela Ibèrica en la extraescolar de robòtica, en la què no hem tingut cap noia inscrita.

    La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), també a denunciat aquest fet i arrel d'això, engega una campanya per captar vocacions femenines per aquestes carreres ja des dels ensenyaments de Priària i Secundària. Es tracta de la iniciativa "Aquí STEAM".

    El interès que tenim a l'AMPA en la promoció de activitats i coneixements en les àrees de Ciència, Tecnlogia, Enginyeria, Art i Matemàtiques, (STEAM),  entre els nostre alumnat i també a Santa Perpètua, farà que continuem amb l'atenció posada en aquetes iniciatives i també en la especial motivació de les alumnes per tal que les considerin com a futur estudiantil i professional. 





   Deixeu els vostres comentaris al respecte, ens interessa la vostra opinió.