dijous, 28 de maig del 2020

PRIMERAS INSTRUCCIONES de VUELTA AL INSTITUTO




    Por correo nos han enviado estas instrucciones a las familias para la vuelta parcial al Instituto. Lo reproducimos por si alguien no lo hubiese recibido. Leerlo detenidamente porque hay varias condiciones.

   Lo que nos dicen es:

Us informem que, si la població de Santa Perpètua està en fase 2, el centre obrirà les portes per atendre als alumnes que ho desitgin a partir del 8 de juny. 
En el cas de 4t d'ESO aquestes tasques són d'Orientació per l'alumnat que ho sol·liciti.
Llegiu amb atenció el comunicat que teniu a l'arxiu adjunt. En cas de voler que el vostre fill o filla rebi algun tipus de suport heu de seguir les instruccions que teniu descrites al document.

Per qualsevol dubte podeu consultar a Carmen Cortés (mcorte22@xtec.cat) o a Elsa Rovira (erovira6@xtec.cat)

Cordialment,

L'equip directiu "

Los documentos adjuntos son los siguientes:






dimecres, 27 de maig del 2020

PREINSCRIPCIÓ a la EMA, ESCOLA MUNICIPAL d'ARTS



     Famílies,

   Demà dia 28 de maig acaba el període de preinscripció a la Escola Municipal d'Arts de Santa Perpètua (EMA).

  Encara hi sou a temps de inscriure-us vosaltres o els vostres fills i filles per el curs vinent 20-21. És una inscripció telemàtica i es fa molt ràpid.

  Us posem un enllaç a un video promocional i a tota l'informació en PDF, on veureu tot el que nosaltres i els nostres fills i filles poden fer.

  Animeu-vos!




Folletó d' opcions i informació EMA

Formulari de preinscripcció



Salutacions,

FORMACIÓ a FAMÍLIES 2020-21



    Hola Famílies,

   Des de el Servei de Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ens proposen fer una enquesta que podeu contestar com a família o a títol individual, per tal de poder planificar les accions formatives que més us interessen de cara al curs vinent.

   Se'ns demana que diguem quins àmbits o temes volem que es tractin, i també a quines edats de infants o joves les volem adreçar.

   També, si és el cas, podem fer una proposta concreta de xerrada o seminari si és que saben d'un.

   Tot això està promogut per el 'Grup de Formació per Famílies' del 'Projecte Educatiu de Ciutat' (PEC) de l'Ajuntament, amb el qual podem participar a títol individual o com a entitat. Des de l'AMPA  del Estela Ibèrica ja procurem participar cada cop que en tenim oportunitat.

   L'enquesta la podeu contestar clicant al següent enllaç:

       Formulari enquesta Formació de Famílies



dilluns, 25 de maig del 2020

FESTA de GRADUACIÓ 2020 ANUL·LADA




   Benvolgudes famílies,

   Ens desagrada haver de comunicar-vos que aquest curs 2019-2020, no hi haurà Festa de Graduació per els nostres alumnes de 4t de la ESO, 2n de Batxillerat i 2n de Cicles Formatius.

  Com podeu suposar, és debut a la situació creada per el COVID-19. Això ens ha impedit treballar en la planificació i preparació, així com no saber si finalment hi hauria possibilitat material de fer-la a finals de Juny com hem fet cada curs, donat que sempre hi ha molts assistents.

  Si ens fos possible i fos viable, veurem si pot fer-se alguna cosa per els alumnes a Setembre, abans de començar el nou curs, però hores d'ara, no podem garantir res.