dimarts, 5 de desembre del 2023

Webinar online : Aprendre a protegir-nos a Internet 18/12/2023 18:00h

 


 

 

Hola famílies:

 

      Des de la nostra federació de AMPA (FAPAES) i en col·laboració amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, us convidem a participar a la formació gratuïta que ens oferirà el Sr. Tomàs Moré,  amb el títol : Aprendre a protegir-nos a Internet, el dilluns 18 de desembre a les 18:00 h.

 

L’índex de la programació serà el següent:

  • Consells bàsics de seguretat a Internet en fills i filles adolescents:
    • Ús segur de contrasenyes; protecció de dades en l’àmbit familiar.
    • Com preservar la privacitat a Internet.
    • Actualització de programari i sistemes. 
  • Recomanacions de seguretat en l’ús de dispositius digitals.
  • Recursos disponibles del Programa Internet Segura.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia,  clicant a l’enllaç:

https://forms.gle/m6bPwGd4gsBk5Egp9

 

diumenge, 3 de desembre del 2023

PARTICIPA a l'AMPA 23-24! US NECESSITEM!

 

 


 

  Hola Famílies! Benvingudes a l'AMPA!


En aquest curs 2023-24, des de la junta de l’AMPA , volem insistir en fer una crida a la participació i la presència dels pares i mares en el dia a dia del Institut.

    Ens agradaria comptar amb més col·laboradors, voluntaris i/o membres de la junta per  tal d'incrementar la nostra capacitat organitzativa i de fer més coses per els nostres fills i filles al centre.  

   És importantíssima la vostra participació!

 

   En aquest curs serà imprescindible renovar la Junta del AMPA i tenir més pares i mares que hi participin.

   Rere la necessària reorganització  i nou repartiment de les tasques, agafarem impuls per dur a bon termini el projectes d’enguany, Taquilles, agendes escolars, noves activitats, xerrades per famílies,  Sant Jordi, Festa de Graduació, compra de material, i més...

 

    Els objectius no són altres que assolir una més gran integració dels diferents col·lectius de la nostra comunitat educativa:  Direcció, personal docent i administratiu, alumnat i famílies.

   La associació pretén jugar un paper de pedra angular en aquesta finalitat i és per això que treballarem per impulsar activitats, dirigides principalment als alumnes i a les famílies, però cercant la participació conjunta dels diferents col·lectius. 

   Farem servir aquest blog per difondre l’activitat de l’AMPA  i com un vehicle més de comunicació entre nosaltres, què som tots els que d’alguna manera formem part de l’Institut.

   Volem que sigui un punt de trobada viu on tothom que vulgui, ja sigui professor, alumne, pare o mare, pugui dir la seva i compartir la seva experiència amb la resta.

   Volem rebre les vostres propostes o crítiques per correu electrònic, dipositats a la bústia de l’Associació al vestíbul del Institut o com cregueu convenient, per ser publicats. Volem que visiteu aquests blog, que deixeu els vostres comentaris i que ens feu suggeriments.

 

   Us esperem i us necessitem!.

    Aquí teniu les adreces de les nostres xarxes per qualsevol consulta o proposta que tingueu.


http://ampaestelaiberica.blogspot.com/

https://www.facebook.com/ies.estelaiberica/
ampaestelaiberica@gmail.com

 

 

   Salut!,

UPF: PORTES OBERTES per INFORMACIÓ de GRAUS

 



    Hola famílies, us passem aquesta informació que segur serà del vostre interés.

 

Enllaç a la pàgina d'informació de la UPF

 

Jornades de Portes Obertes dels graus

La Universitat Pompeu Fabra obrirà les seves portes els dies 24 de febrer; 8 i 9 de març, i 5, 6 i 27 d'abril, per donar a conèixer la UPF, els seus graus i els seus campus.

Les Jornades de Portes Obertes de la UPF estan dirigides a futurs estudiants universitaris de grau, a les seves famílies, a professorat de secundària i al públic en general. IMPORTANT: Només s'ha d'inscriure l'estudiant, no els acompanyants.

L'estructura de les sessions serà:

  • Presentació del grau, les seves característiques i les seves sortides professionals a càrrec de professorat de la UPF.
  • Experiències d'estudiants de la UPF
  • Torn de preguntes dels assistents.
  • Visita guiada dels campus.

Salutacions