dissabte, 22 de maig del 2021

FESTA de GRADUACIÓ 20-21

 




Ya llegamos a final de este curso y estamos preparando la Graduación 2021 para nuestros alumnos de 4º de ESO, 2º de Bachillerato y 2º de Ciclos Formativos.

Desafortunadamente y debido al COVID, al evento no podrán asistir las familias, será un acto exclusivo para los alumnos y los profesores. Además deberán respetarse los grupos burbuja y las mismas medidas que se han estado aplicando durante el curso. Es una decisión tomada entre la dirección del centro y el AMPA, a indicaciones de 'Serveis Territorials d'ensenyament'

Por lo demás, desde el AMPA intentaremos que sea un acto emotivo para todos.

El 21 de Junio será el acto para los 2º de Ciclos Formativos y Bachillerato y el 22 de Junio será el acto para 4º de ESO.

Si quieres ser voluntario para ayudar a decorar el instituto alguno de los días, puedes dejarnos tus datos en este formulario.

Saludos

diumenge, 16 de maig del 2021

DEVOLUCIONS del VIATGE FI DE CURS DE 4RT CURS 19-20

 



Hola famílies!


   Des de l'Institut ens informen de noves devolucions de diners a les famílies de 4rt de ESO del curs passat (19-20), per el viatge de fi de curs que no es va poder fer. Només es podrà retornar a aquelles famílies que van notoficar les seves dades bancàries.

    A continuació us posem el text íntegre que ens ha passat l'Institut.

    Si coneixeu a famílies a qui els pugui interessar, podeu fer arribar aquest missatge.

"Missatge de Albert Garcia C. <agarci18@xtec.cat> del dia dv., 14 de maig 2021 a les 8:43:
Bon dia.

L'agència ens fa la devolució del bo de crèdit de Vueling. En aquest cas son 2.200€ que s'han de repartir en 63'5 parts (63 families que van fer pagament complet i una que va fer mig pagament).

Durant la setmana que ve faré les transferències als números de compte que les famílies em van facilitar. A cada pagament complet li corresponen 34'65€.

M'indiquen que quedarà un saldo pendent de 3.289,08€ i que ens seguiran informant de quan quedarà resolt aquest import. 

Podeu difondre aquesta informació entre les famílies....

Albert G.
Secretari de l'INS Estela Ibèrica."


​   Salutacions,​